Renner Krisztina

Krisztina és Mese

Frissítve: 2020-11-14

Krisztina 1

Renner Krisztina vagyok, gyógypedagógus-pszichopedagógus. Kolléganőmmel és barátommal, Mesével, (aki egyébként családunknak is nélkülözhetetlen tagja) 2014 óta dolgozunk együtt. 2013-tól vagyunk az Aura Segítőkutya Alapítvány önkéntesei.

Mese drótszőrű magyar vizsla hölgy. Kiegyensúlyozott, nyugodt, barátságos és nagyon kedves, mindenben lehet rá számítani… bár a nokedliszaggatás terén még van mit tanulnia…

Dombóváron és környékén tevékenykedünk, 0-99 éves korig vannak barátaink.

Több intézményben dolgoztunk és dolgozunk jelenleg is. Van, ahol rendszeresen, van ahol egy-egy meghívásnak teszünk eleget. Gyakran beszélünk a felelős állattartásról, a segítőkutyákról, vagy arról, hogyan viselkedjünk és kommunikáljunk kutyákkal.

Jelenleg a Tolna Megye Pedagógiai Szakszolgálat Dombóvári Tagintézményében vagyunk főállásban, emellett több óvodában, egy speciális iskolában, egy sérült felnőttek számára működő napköziotthonban és egy idősotthonban tartunk rendszeresen foglalkozásokat.

Hálás vagyok a sorsnak és mindazoknak, akik segítettek bennünket azon az úton, mely ehhez a munkához vezetett bennünket. Mert nagy örömünket leljük benne, számtalan barátra tettünk szert, és hab a tortán, hogy segíteni is tudunk.

Krisztina 2