Vámos Zoltán

Kutyabaj! Segítő kutyás fejlesztő kuckó

Frissítve: 2020-11-14

Zoli 1

Vámos Zoltán önkéntes vagyok, segítő kutya kiképzőként és terápiás kutya felvezetőjeként dolgozom az Alapítványnak Egerben és környékén.

2019-ben létrehoztuk a “Kutyabaj! Segítő kutyás fejlesztő kuckó”-t Egerben, ahol egyéni és kiscsoportos fejlesztő órákat nyújtunk a Csapatommal. Csenge lányom a legnagyobb segítségem a kiképzések és a foglalkozások lebonyolítása során egyaránt. Dolgoztunk már Gyermekotthonban, óvodában, iskolában is, jelenleg a Markhot Ferenc Oktatókórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán tartunk heti rendszerességgel foglalkozásokat. Szolgáltatási körünkbe tartozik ezen túl segítő kutyás érzékenyítő bemutatók saját szervezésű lebonyolítása, továbbá személyi segítő, mozgássérültet segítő, rohamjelző valamint un. hallókutya képzése az Alapítvány megbízása alapján.

A kiképzésen lévő kutyákon túl két saját kiváló teljesítményt nyújtó border collie, Panda és Simi a Kutyabaj! csapat tagja.

A mi célunk nem az, hogy profitot termeljünk, hiszen nem is ebből élünk. Célunk a minőségi szolgáltatás: a fejlődő gyermek, a profi kutya, az elégedett szülő vagy gazdi, tulajdonképpen az elégedett mosoly. Csapatunk büszke arra, hogy az Aura Segítő Kutya Alapítvány munkájának és sikereinek részese lehet!

Tevékenységünkről bővebben is tájékozódhattok közvetlen elérhetőségeink bármelyikén. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy bővebb információt nyújthassunk neked szolgáltatásainkról, árainkról!

Nézd meg a bemutatkozó videónkat!

Kapcsolat:

Zoli 2